Dom / Aktualności / Wystawa Aktualności / ZIELONA MOC 2021

ZIELONA MOC 2021

Aktualizacja:07-04-2022
Streszczenie:16 września 2021 roku w Międzynarodowym Centrum Targowym Poznań z sukcesem odbyły się trzydniowe Międzynarodowe Targi Energii Odnawialnej GREENPOWER 2021. Jako główny gracz na światowym rynku falowników fotowoltaicznych, Deye po raz kolejny wszedł w ......

16 września 2021 roku w Międzynarodowym Centrum Targowym Poznań z sukcesem odbyły się trzydniowe Międzynarodowe Targi Energii Odnawialnej GREENPOWER 2021. Jako główny gracz na światowym rynku falowników fotowoltaicznych, Deye po raz kolejny wszedł w pole widzenia opinii publicznej i wiele zyskał.

Deye pokazał inwertery sieciowe i inwertery hybrydowe. Wśród nich jednofazowy łańcuch SUN-3K-G, ten model ma konstrukcję 1 MPP trackera, zakres napięcia sieci AC 160-300 V AC, odpowiedni dla słabej sieci energetycznej. Napięcie rozruchowe jest tak niskie, jak 80 V DC, czas pracy jest długi, a następnie dochód z wytwarzania energii jest wysoki.

Trójfazowy falownik stringowy SUN-50K-G03 ma 4 zszywacze MPP i 12 stringów, każdy string ma maksymalny prąd wejściowy DC 13,3 A i jest odpowiedni dla komponentów fotowoltaicznych o dużej mocy 500 W. Przyjmuje aplikację eksportu Zero, aplikację VSG. Typ II DC / AC SPD, technologia kontroli spadku częstotliwości.

W tym samym czasie Deye pokazał również trójfazowy hybrydowy falownik niskiego napięcia SUN-12K-SG04LP3-EU. Ten produkt wykorzystuje niskonapięciową konstrukcję akumulatora 48 V, a wbudowany transformator izolujący zapewnia bardziej kompleksową ochronę akumulatora. Obsługa trójfazowego niezrównoważonego wyjścia, maksymalna moc wyjściowa każdej fazy może osiągnąć 50% mocy znamionowej; Ponadto obsługuje wiele jednostek pracujących równolegle, co może zaspokoić potrzeby małych zastosowań przemysłowych i komercyjnych. Jest w pełni kompatybilny z aplikacją generatora diesla i obsługuje bezpośrednie ładowanie akumulatora za pomocą generatora diesla.

Ponadto mikroinwerter SUN2000G3-EU-230 wprowadzony przez Deye Support kompensację mocy biernej, obsługujący komunikację PLC, Zigbee lub WIFI o stopniu ochrony IP67. Jest to idealne rozwiązanie dla domowych dachów fotowoltaicznych.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd, założona w 2007 roku z kapitałem zakładowym 46 mln USD, jest jednym z chińskich przedsiębiorstw high-tech i spółką zależną Deye Group. Dysponując powierzchnią zakładu ponad 15 000 oraz kompletnym sprzętem do produkcji i testowania, firma Deye stała się głównym graczem na globalnym rynku falowników fotowoltaicznych.